Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Hirdetések 2017. október 15-én:

Szentmisék rendje:

Vasárnap:
okt. 15.
8:00
9:30
10:45
12:00

Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde

Hétfő:
18:00
Csácsbozsok
Kedd:17:00
18:30
Csatár
Csácsbozsok
Szerda:18:00Csácsbozsok
Csütörtök:18:00
Csácsbozsok
Péntek:18:00
Csácsbozsok
Szombat:8:00
Csácsbozsok
Vasárnap:
okt. 22.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hirdetések:

- Következő vasárnap, ok. 22-én, a Missziók javára gyűjtjük a persely adományokat.
- Taize imaórát tartunk október 21-én, szombaton, este 6 órakor a bocföldei templomban.
- CSÁCSBOZSOK: csütörtökön plébánia óra lesz a plébánián a szentmise után.
- CSÁCSBOZSOK: a 3. osztályosoknak plébániai felkészítő lesz jövő szombaton, délelőtt fél 10 órától a csácsbozsoki plébánián.
- CSATÁR: a 3. osztályosoknak plébániai felkészítő lesz jövő szombaton, délután 2 órától a csatári plébánián.
- az 52. Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus hároméves előkészülete pünkösdhétfőn megkezdődött. A kongresszus 2020-ban Budapesten lesz megtartva. Az Oltáriszentség vasárnapján, Úrnapján lett meghirdetve hivatalosan, dr. Erdő Péter bíboros körlevelével. Bővebben a NEK honlapján.
a Rózsafűzér imádsággal kapcsolatban egy igényes kiadvány készült, mely szemléletesen bemutatja  a Rózsafűzér használatát és a titkokat. A kiadvány 200 ft-os áron megvásárolható a sekrestyékben.
- CSÁCSBOZSOK: októberben az esti szentmisék (előtt és) után Rózsafűzér imádságot imádkozunk.
- Uzsalyné Dr.Pécsi Rita neveléskutató előadása, október 17.-én, kedden 17 órakor lesz a Szent Család Óvodában. Az ’értékelés-önértékelés’ c. témában ad segítséget emberi kap-csolatainkban úgy, mint: az értékelés nagy hatalom - vigyázzunk rá, éljünk vele jól! „Ilyen az egész család!?” Tényleg a genetika dönt? Kritikus életszakaszok. A helyes önértékelés kialakulása.
- Üdvösségtörténeti kurzus indul a Szent Család óvodában 2017. október 20-án. Részletek itt.
- CSÁCSBOZSOK: akik Mindenszentekre készülve szeretnének a temetőhöz autóval behajtani, kérem legalább egy nappal előbb jelezzék személyesen, telefonon vagy email-ben.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben.

-   a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni.

by FHabakuk Inc.®