Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


A csácsbozsoki plébánia kiskutyája gazdát keres! Részletek itt.

Hirdetések 2017. március 19-én:

Szentmisék rendje:

Vasárnap:
márc. 19.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hétfő:
09:00
Bocfölde
Kedd:18:30
Csácsbozsok
Szerda:18:00
Csácsbozsok
Csütörtök:18:00Csácsbozsok
Péntek:13:00
18:00
Csácsbozsok: + Nagy Tibor temetési miséje, 13:30 temetés
Csácsbozsok
Szombat:8:00
Csácsbozsok
Vasárnap:
márc. 26.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hirdetések:

- a lengyelországi zarándoklat megbeszélése máricus 19-én vasárnap, ma délután 5 órakor kezdődik a csácsbozsoki plébánián. A megbeszélésre a zarándoklat díjának felét, 30.000 ft/fő, szíveskedjenek magukkal hozni.

- az idén is lesz 3 napos nagyböjti lelkigyakorlat (Triduum).  Az időpontja ápr. 10-11-12, nagyhétfőtől - nagyszerdáig tart. A lelkigyakorlatos beszédek az esti szentmisékben lesznek.  A szentmisék előtt gyónási lehetőséget biztosítunk. Nagyszerdán a szentmisében lehet majd felvenni a betegek kenetének szentségét.

- a nagyböjti szentgyónáshoz segítségként részletes lelkit tükröt a következő linkre kattintva találnak: nagyböjti készülődés.

-  a Rózsafűzér imádsággal kapcsolatban egy igényes kiadvány készült, mely szemléletesen bemutatja  a Rózsafűzér használatát és a titikokat. A kiadvány 200 ft-os áron megvásárolható a sekrestyékben.
- a húsvéti szentgyónást igyekezzünk még a angyböjti készület idejében elvégezni, ne hagyjuk a végére!
- nagyböjt péntekjein keresztúti ájtatosságot végzünk templomainkban: Botfán és Bocföldén délután 5 órakor, Csácsbozsokon pedig az esti szentmise után. A bérmálkozók ifjúsági keresztútja nagypénteken, délután 14:30 órakor kezdődik a botfai templomban.

- Egyházunk javára a tavalyi évben több, mint 625 ezren rendelkeztek adójuk 1%-ról. Ez a rendelkezés nem kerül pénzbe, a már befizetett adóból irányítja át az állam az adófizető kérése alapján. Azok az 1%-ok, amelyekről nem rendelkeznek - akár egyházi, akár civil 1% -, az államkasszában maradnak.

A Magyar Katolikus Egyház techniaki száma: 0011

A Katolikus Karitászt Támogató Alapítvány adószáma: 19666275-1-43

- A Szent András karizmatikus iskola "Új élet Krisztusban" kurzust szervez, 2017. márc. 31. és ápr. 2-i hétvégére a Szent Család óvodába. A kurzus bejárós, pénteken és szombaton kb. 21 óráig tart, szombaton és vasárnap reggel 8 órakor kezdődik. Részletek és jelentkezési lapok a sekrestyékben és az óvodában.
- CSÁCSBOZSOK: az elsőáldozásra készülőknek plébániai felkészítő lesz jövő szombaton délelőtt 9 órakor a csácsi plébánián.
- CSATÁR, BOCFÖLDE: az elsőáldozásra készülőknek plébániai felkészítő lesz jövő szombaton délelőtt fél 11 órakor a csatári plébánián.
- BOCFÖLDE: a március 19-i Szentségimádási nap március 20-án, hétfőn lesz megtartva. Szentmise délelőtt 9 órakor kezdődik Szentség- kitétellel, majd délután 2 órakor lesz litánia és Szentség eltétel.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben.

-   a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni.

by FHabakuk Inc.®