Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


   

Hirdetések 2019. július 21-én:Szentmisék rendje:

Vasárnap:
júl. 21.
8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hétfő:
Nem lesz szentmise
Kedd:
Nem lesz szentmise
Szerda:
Nem lesz szentmise
Csütörtök:
Nem lesz szentmise
Péntek:
Nem lesz szentmise
Szombat:
Nem lesz szentmise
Vasárnap:
júl. 28.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde

Hirdetések:

- Gellért atya cserkésztáborban nyújt testi-lelki táplálékot a héten. A temetési ügyeletet Szeghy Csaba, Nemesapáti plébánosa látja el. Inromációkat a temetésekkel kapcsolatban itt talál.
- BOCFÖLDÉN: jövő vasárnap megemlékezünk Boncz József kanonok úrról..
- a szeptemberi Medjugorjei zarándoklatra maradt még néhány hely. Gellért atyánál lehet jelentkezni.
nyáron se feledkezzünk meg vallási kötelezettségeinkről!
- jövő vasárnap a Kemend-hegyi kápolnánál a búcsúi szentmisét Horváth József aranymisés nyárádi plébános atya tartja. A szentmise fél 12 órakor kezdődik, a végén pedig az autók megáldásával zárul.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

- a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni. Érdeklődni Botfán Edit néninél, vagy a plébános atyánál lehet.

-  a csácsbozsoki Karizmatikus Imaközösség várja elkötelezett új tagok jelentkezését. Ajánljuk mindazoknak, akik az imádságban, a Szentlélek segítségével szeretnének komolyabb kapcsolatba kerülni Jézussal. Találkozásaink heti rendszerességgel vannak. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

by FHabakuk Inc.®