Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Hacsak újra meg nem ered az eső, akkor

Botfán a szabadtéri szentmise MEG LESZ tartva!

Hirdetések 2017. június 25-én:

Szentmisék rendje:

Pünkösdvasárnap:
jún. 25.

8:00
9:30
11:00
17:00
Csácsbozsok
Botfa - Jézus Szíve szobornál
Csatár
Bocfölde
Hétfő:
19:00
Csácsbozsok
Kedd:18:30
Csácsbozsok
Szerda:19:00
Csácsbozsok
Csütörtök:19:00Csácsbozsok
Péntek:19:00
Csácsbozsok
Szombat:8:00
Csácsbozsok
Vasárnap:
júl. 2.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
BocföldeHirdetések:

- BOTFA: hálásan köszönöm mindazok segítségét, akik a szabadtéri szentmise lebonyolításában segédkeztek. Isten fizesse meg jóságukat.

- jövő vasárnap Péter-fillér gyűjtés lesz templomainkban

- július 28-án, pénteken este 9 órai kezdettel, rendkívüli, nyári Taize imaórára várom a kedves híveket a csácsbozsoki templomba.
az 52. Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus hároméves előkészülete pünkösdhétfőn megkezdődött. A kongresszus 2020-ban Budapesten lesz megtartva. Az Oltáriszentség vasárnapján, Úrnapján lett meghirdetve hivatalosan, dr. Erdő Péter bíboros körlevelével. Bővebben a NEK honlapján.
a Rózsafűzér imádsággal kapcsolatban egy igényes kiadvány készült, mely szemléletesen bemutatja  a Rózsafűzér használatát és a titikokat. A kiadvány 200 ft-os áron megvásárolható a sekrestyékben.
- július 1-én, szombaton lesz a Veszprémi Egyházmegye zarándoklata, Búcsúszentlászlón. A program 10 órakor kezdődik előadással és kiállítás megnyitóval, majd 11 órakor ünnepi szentmisét mutat be dr. Márfi Gyula érsek atya. A szentmisén közreműködik a Légierő zenekara. Délután 2 órakor Szentségimádás zenés áhitattal és a zarándokok megáldása és elbocsátása zárja a programot.

 

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben.

-   a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni.

by FHabakuk Inc.®