Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Hirdetések 2017. április 30-án:

Szentmisék rendje:

Húsvétvasárnap:
ápr. 30.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hétfő:
Nem lesz szentmise
Kedd:18:30Csácsbozsok
Szerda:19:00Csácsbozsok
Csütörtök:19:00Csácsbozsok
Péntek:8:00
16:00
17:00
18:3
0
Botfa
Bocfölde
Csatár
Csácsbozsok

Szombat:8:00Csácsbozsok
Vasárnap:
máj. 7.

8:00
9:30
10:45
18:00
Csácsbozsok
Botfa
Bocfölde
CsatárHirdetések:

- a hét péntekje elsőpéntek, gyóntatás a házaknál és a templomokban a szokott rendben.

- Szereretettel hívom és várom a kedves híveket holnap, május 1-én az egyházközségek majálisára! Részvételi díj: a befizetett egyházi hozzájárulás bemutatása. Programok: egyházközségek közötti főzőverseny (csak bográcsos étellel, a hozzávalókat mindenki maga hozza), nevezés a helyszínen. Ismét megmutathatják kié a legjobb misebor. Akik a sört szeretik, ismét lesz sörivő verseny, fiataloknak gyümölcslé ivó verseny.  Családoknak vetélkedő, délután sorverseny. Foci pb (plébániai bajnokság), egyház stratégiai társasjáték; értékes nyeremények és tábortűz a cserkészekkel. Amit a versenyen főznek, azt esszük, no meg amit hoznak. Jó időjárásért imádkozni! Helyszín: Csatár plébánia, délelőtt 9 órától. Lehetőség lesz kegytárgyak vásárlására (keresztek, rózsafűzér, imakönyvek, stb.)

- a bérmálkozásra készülők próbája, szombaton délelőtt fél 10 órakor kezdődik a csácsbozsoki templomban.
CSÁCSBOZSOK: májusban az esti szentmisék végén litániával köszöntjük a Boldogságos Szűz Máriát.
- BOCFÖLDE: a búcsúi szentmis jövő vasárnap délelőtt 10:45 órakor kezdődik a templomban.
BOCFÖLDE: május hónapban, péntekenként este 6 órakor litániával köszöntjük a Boldogságos Szűz Máriát. Elsőpénteken a szentmise végén imádkozzuk.
a Rózsafűzér imádsággal kapcsolatban egy igényes kiadvány készült, mely szemléletesen bemutatja  a Rózsafűzér használatát és a titikokat. A kiadvány 200 ft-os áron megvásárolható a sekrestyékben.
Mária élő koronája kezdeményezés - részeletek itt.


 

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben.

-   a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni.

by FHabakuk Inc.®